Pixel webhely leírása

Egy olyan webhely, amelynek minden pixele, azaz képpontja hirdetési területként funkcionál. A hirdető megvásárolhat egy hirdetési képpontot és ebben elhelyezheti egyedi hirdetését, valamint grafikus tartalommal töltheti meg.

2005-ben egy brit diák, Alex Tew létrehozta a „Milliondollarhomepage”, azaz az „Egymillió dolláros kezdőlap” (http://www.milliondollarhomepage.com/) weboldalt, amely a rendelkezésre álló egymillió pixelt egy dollárért árusította. Rövid időn belül Tew meg is kereste az 1 millió dollárt. Az utolsó 1000 pixelt az eBayen árverezték el, és az eredeti 1000 dollár helyett 40 000 dollárért kelt el. Ez annak volt köszönhető, hogy még kellő elérhető pixelnél a média is beszámolt erről, és így özönleni kezdett a forgalom az oldalra, aminek köszönhetően átmenetileg 8-as PageRank-ra emelte az oldalt.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam