Ösztönzők jelentése

Ezek olyan ajánlatok, amelyek célja a konverzióra ösztönzés - ez lehet feliratkozás, vásárlás vagy bármi. Az ösztönző számtalan dolog lehet: egy csökkentett ár, kedvezmények, ingyenes házhozszállítás, kupon, akár pénzvisszatérítés vagy ajándék bónusz is. Bármi, amivel a célközönséged megnyerheted, amely vásárlásra sarkall. Nem ritka a weboldalak, főleg a webshopok világában, szinte kivétel nélkül minden oldalon lehet találni valami ösztönzőt.

A CPA hálózatokon gyakran megkülönböztetik az ösztönzött és nem ösztönzött ajánlatokat. Ez azért van, mert nem mindegy, hogy a hirdető megengedi-e, hogy a közvetítők ösztönzést használjanak arra, hogy a felhasználókat rávezessék a kívánt konverzióra. A hirdetők sokszor mérlegelik, megéri-e, és gyakran azért nem engedélyezik a bónuszok felkínálását, mert sokan csak a bónusz miatt regisztrálnak, és valójában maga az ajánlat nem is érdekli őket.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam