PageRank jelentése

Google keresőmotorjának egyik tartalomrangsoroló algoritmusa. Egyfajta szavazati rendszer, amely segít meghatározni a Google-nek, hogy az interneten található oldalak mekkora szavazattal, súllyal rendelkeznek, azaz hogy a keresési találatok között „hányadik” helyen találhatók meg. Egy-egy oldal szavazatának súlyát az határozza meg, hogy egy adott oldalra milyen más oldalakról, webhelyekről érkeznek hivatkozások, és, hogy ezek mennyire értékesek. Az algoritmus megvizsgálja az oldalra mutató linkek mennyiségét, és azok minőségét. A Google összesíti a szavazatokat, és így ítéli meg fontosságukat. Nevét Larry Pageről, az algoritmus fejlesztőjéről kapta.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam