Organikus találat fogalma

Az organikus találatok természetes úton, azaz nem fizetés által kerültek egy keresőmotor találatai közé. A legnépszerűbb keresőmotor, a Google esetében is az első organikus találatot általában négy, a Google Ads-ban létrehozott fizetett hirdetés előzi meg. Ezeket a hirdetések természetesen addig jelennek meg, amíg egy cég erre költ, míg egy megfelelően optimalizált oldal hosszú évekig a kereső előkelő találatai között szerepelhet.
Minden keresőmotor az alapján válogatja ki és rangsorolja az organikus találatokat, hogy mennyire tartja azt releváns tartalomnak a kereső szempontjából. Minél hasznosabb és értékesebb egy tartalom, annál magasabb rangsorolást, kap, azaz magasabban jelenik meg az organikus találatok között.

A Google esetében az első organikus találat jóval több hivatkozást, webhelylinket tartalmaz az alapvető címen, URL-en és leíráson kívül. Ilyenek a jegyárakra, nyitvatartásra, programokra mutató linkek. Ha ilyen szeretnénk elérni, akkor Schema szabvány szerinti strukturált adatokat érdemes megjelölni tartalmakban. A webhelyhivatkozások megjelenítéséről is a Google algoritmusa dönt, azaz sem fizetéssel, sem külön beállítással nem lehet módosítani.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam