Naver jelentése

1999 óta működő portálwebhely, amely Dél-Korea legrégebb óta működő, és első számú webhelye. Célja egyérteműen az, hogy mindent egy helyen összegyűjtsön, ami fontos. Így keresőmotort, blogokat, online vásárlási illetve hirdetési szolgáltatásokat is kínál felhasználói számára.Egy 2019-es adat szerint a dél-koreai netezők több, mint 90%-a használja keresésre legalább heti egy alkalommal. Egészen az utóbbi évekig túlszárnyalta a Youtube-ot és Google-t, de azóta azok is egyre nagyobb szeletet kapnak a piacból.
A Naveren való SEO-zás szinte lehetetlen, csupán néhány organikus találatot jelenít meg az első találati oldalon. Sokan nem is ölnek bele energiát, hiszen ha jó helyre akarnak kerülni, akkor fizetni kell. A hirdetések célzása sem túl egyszerű, ugyanis a Google és Microsofthoz képest a Naver csak a pontos egyezést kínálja a kulcsszavak megcélzására. Ezért nagyon fontos az alapos kulcsszókutatás.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam