Marshall-kereszt jelentése

Alfred Marshall brit közgazdász hozta létre, a mikroökonómia piaci egyensúly modellje, ami együtt jeleníti meg a piaci keresletet és kínálatot.

A koordináta-rendszer Y tengelyén az árat, az X tengelyén pedig a mennyiséget ábrázoljuk, ahol a keresleti függvény szigorúan monoton csökken, a kínálati függvény szigorúan monoton nő. Metszéspontjuk, ahol a kereslet és a kínálat találkozik, az határozza meg a piaci egyensúlyi árat, amely kialakítja az egyensúlyi mennyiséget is az ár mellett.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam