Leadfogó oldal fogalma

A leadfogó oldal egy olyan landing oldal weboldalon, amelynek egy célja van, mégpedig az a konverzió, hogy az érdeklődök megadják az elérhetőségeiket. Minden elem ezért van, hogy ösztönözze a konverziót, ami pedig hiányzik, az pont azért, hogy ne vigye el a figyelmet.

Egy leadfogó oldal összes eleme csak azért van jelen, hogy konverzióra ösztönözze a látogatókat – éppen ezért hiányzik róluk minden felesleges link, és egyéb elem, ami elterelhetné erről a látogatók figyelmét.

A konverziót általában jutalommal honorálja.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam