Leadgenerálás leírása

A leadgenerálás az a marketingfolyamat, amelynek során egy cég marketingtevékenységével igyekszik több lead, azaz érdeklő elérhetőségeit megszerezni. A telefonszám, email cím megadása lehetőséget ad, hogy a későbbiekben marketingcélokból kapcsolatba léphessünk vele. Hosszútávon arra törekszünk, hogy egy minél nagyobb adatbázist hozzunk létre azokból az ügyfelekből, akiket megcélozhatunk hirdetésekkel.

A leadgenerálás leggyakrabban valamilyen leadfogó oldallal történik, amelyen olyan csábító ajánlatot adsz, amiért cserébe megadják az elérhetőségeiket. Ilyen például egy kedvezmény, vagy egy extra ajándék.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam