Látens szemantikus indexelés LSI jelentése

A látens szemantikus indexelés a SEO-ban használatos kifejezés, amely azt jelenti, hogy a Google nem csak egy adott kulcsszó, hanem az ahhoz szorosan kapcsolódó egyéb kifejezések szerint igyekszik meghatározni egy szöveg tartalmát. Ezek a szavak szorosan kötődnek elsődleges kulcsszóhoz. A Google ugyanis nem csak az alapján tekint egy tartalmat relevánsnak, hogy a fő kulcsszó hányszor szerepel benne, hanem hogy más, kapcsolódó szavak is megjelennek-e a szövegben. Azok az oldalak, amelyek csak a kulcsszót tartalmazzák, de nem fordul bennük elő más szó a Google LSI adatbázisából, alacsonyabb rangsorolást kaphatnak.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam