Landing oldal leírása

A landing oldal olyan különleges oldal, amelyre a látogató külső hivatkozásról jut el, és egyetlen célja a konverzióra ösztönzés. A konverzió lehet regisztráció, vásárlás, vagy bármi cselekvésre ösztönzés. Ezt egyértelmű jelzésekkel teszi.

Egy weboldal főoldala nem számít landing oldalaknak, ugyanis számtalan olyan információ, gomb és hirdetés van rajta, amely eltereli a figyelmet.

Két alapvető fajtája van:

Leadfogó landing oldalak: egy céljuk van, hogy megszerezzék az elérhetőségeinket. Többnyire a B2B cégek, illetve luxusmárkák használják, hogy később közvetlenül vehessék fel velük a kapcsolatot az érdeklődőkkel. Általában az elérhetőségekért cserébe valamilyen jutalmat ajánlanak fel.

Átkattintó landing oldalak: ezeket gyakran e-kereskedelmi webhelyek használják, ugyanis azonnal egy termék adatlapjára irányítják az érdeklődőket.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam