Klikkcsalás jelentése

Amikor valaki nem érdeklődésből, hanem egyéb - általában rossz - szándékkal direkt kattint egy hirdetésre. Van, aki így akar plusz költséget róni a konkurenciára, az AdSense oldalak tulajdonosai pedig azért alkalmazzák, hogy rákattintanak a saját oldalukon elhelyezett hirdetésekre, hogy így plusz profithoz jussanak. A véletlen félrekattintások ebbe nem tartoznak bele.
Ellene a hirdetők nem, de a hirdetési platformok többnyire tudnak védekezni. A Google például korlátozza csupán 30 naponta egyszer fizet egy adott IP-címről érkező kattintásokért.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam