Kiváltó szavak leírása

Olyan kifejezések, amelyek egy adott konverzióra ösztönözik a felhasználót. Ez lehet a vásárlása ösztönzés, feliratkozás, vagy további tartalmak megtekintése. Ilyen szavak a „Vásárolja meg most…”. A konverzió fellendítése miatt hirdetésekben, landing oldalakon, emailekben, videókban és szinte bárhol elhelyezhetők.

Több ezer felmérés bizonyította már az elmúlt 100 évben, hogy bizonyos szavak pozitívabban hatnak az emberekre, még ha szinonímái is egymásnak. Így a konverzió sikeressége alapján eltérő eredményt mutathat például a „Fedezd fel a …” vagy az „Ismerd meg a…”. Az egyik sikeresebb lesz, és ezt kell ismernie a marketingeseknek.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam