Instagram marketing leírása

Az Instagramon folytatott marketingtevékenység, úgy mint az influenszer marketing vagy a hirdetések.

Az Istagram marketing legnagyobb előnye, hogy a márkaismertséget megerősíti. A felhasználók több, mint 80%-a közösségi platformon fedezi fel az új termékeket vagy szolgáltatásokat. Azokban a márkákban jobban is bíznak, amelyek aktívak Instagramon.

Egy Instagramra feltöltött kép átlagosan 23%-kal több aktivitásra képes, mint a Facebookon, annak ellenére, hogy az utóbbinak több aktív felhasználója van.

A Facebookkal való összeolvadásának köszönhetően precíz célzási lehetőségekkel segít nagyobb közönséget elérni.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam