Instagram leírása

Az Instagram a Facebook tulajdonában álló közösségimédia platform, amely elsősorban az audiovizuális tartalmakra (fotó, videó) épül. Nevét az angol „instant camera” (instant fényképezőgép) és „telegram” (távirat) szavak kombinációja.

Teljesen mobilos platform, bár van webes verziója is, az gyakorlatilag csak a profilunk és hírfolyamunk böngészésére jó. Működése egyszerű: regisztráció után mindenki látja a hírfolyamán megjelenő fotókat, videókat. Úgynevezett hashtagekkel állíthatjuk be azt, hogy miket látunk a hírfolyamon, valamint kiket, milyen profilokat követünk. Az Instagramon nem lehet szöveges bejegyzéseket írni, csak egy kép, vagy egy videó leírása lehet szöveges.

Az Instagram 2010 október 6-án jelent meg, egy év alatt pedig már 10 millió felhasználója volt. 2012 áprilisában egymilliárd dollárért vásárolta meg a Facebook, aminek köszönhetően a felhasználói száma rövidesen 80 millióra növekedett. 2014 elejére pedig már ez havonta 150 millió volt.

Az Instagram sajátja volt az 1:1-es képarány, de a Facebook megvásárlása után már álló és fekvő képeket is fel lehet tölteni. Megjelentek a történetek, és 2018-ban beindult az IGTV is, az Instagram hosszabb, (legfeljebb egy órás), kifejezetten telefonos videók felülete. 2018 júniusában az Instagram elérte az egymilliárd felhasználót.

A Facebookkal való összeolvadás után 2013-ban elindult egy közös, kiterjedt hirdetési hálózat, amely egy teljesen új lehetőséget kínált a marketingeseknek. Azóta külön ágazattá vált.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam