Információs termék leírása

Az információs termék olyan termék, amelyen keresztül információt közvetítünk. Ez lehet egy könyv, egy újságcikk vagy a tévéadás is. Előnye, hogy minden réspiacra készíthető egy ilyen, hiszen az online média adja a legnagyobb lehetőséget pl. egy ebookkal, egy podcasttal vagy egy webhelytartalommal. Ezért aztán a szakemberek szerint is ez a legjövedelmezőbb értékesítési forma. Ennek köszönhetően rengeteg keresés irányul a Hogyan… kezdetű kifejezésekre, így könnyű ezekre eladható tartalmat gyártani, ráadásul kis költségből.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam