Influencer marketing leírása

A(z online) marketing azon ága, amelynél a cég egy befolyásos - azaz sok követővel rendelkező - online személyiséggel reklámozza a termékét. Ennek köszönhetően az influenszer saját követői - tehát egy bizonyos érdeklődési kör mentén összegyűlt rétegnek tudja a terméket népszerűsíteni. Ezért fontos, hogy olyan influenszert találjunk, akivel azonos értékrendet képviselünk, így a befektetett költség többszörösen megtérülhet.
Az együttműködésért az influenszer egy előre megszabott összeget, terméket vagy szolgáltatást kap cserébe.
Tévhit, hogy csak hírességgel lehet influenszer marketinget csinálni, ugyanis bárki lehet megfelelő közvetítő, aki kellő hatással bír egy nagyszámú közösségre. Azaz saját erőből építették fel a saját brandjüket, ergo közvetlenebb a viszony követőikkel. Ennek köszönhetően lehet sikeres egy influenszer marketing. Ennek a sikere egy hosszabb folyamat, nem az azonnali, nagy számú termék eladása a cél, hanem a márkád népszerűsítése minél nagyobb rétegnek.
Mielőtt belevágunk egy influenszer marketingbe, fontos, hogy:
- legyen egy megfelelő költségvetés
- legyen megfelelően kidolgozott stratégia
- nézz szét a lehetséges influenszerek között
- azokon a felületeken keress, ahol a te célközönséged is nagy valószínűséggel jelen van
- ne várj azonnal eredményt
- kommunikálj az influenszerrel megfelelő időbeosztás szerint
- ne erőltess rá általános stratégiát, mert az nem biztos, hogy működik, a saját követőiket pedig csak ők ismerik
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam