Influencer leírása

Az influenszerek internetes véleményvezérek, akik általában egy márkával (vagy többel) együttműködve osztanak meg tartalmakat rajongótáboruknak. Ebből jött létre az influenszer marketing is. Kulcsa, hogy népes követőtábort építsen ki az online térben. Kulcsa a bizalom, hiszen egy-egy posztjukkal több százezer vagy millió emberhez szólnak.

Az influenszerek gyakran a szórakoztatásukkal vívnak ki sok követőt, de sokan valódi, hasznos tartalmat készítenek.

Ha szeretnénk influenszer marketinget alkalmazni, mindenképp olyan személyt kell választanunk, aki nagyjából hasonló értékrendet képvisel és hasonló témában utazik, mint a te márkád. Így könnyebben egymásra találtok és szívesebben fog képviselni.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam