Index jelentése

Az index egy keresőmotor gyűjteménye, adatbázisa. A keresőmotorok ezekben tárolják a weboldalakról gyűjtött adatokat. Az indexek segítségével tudnak a keresőmotorok pár pillanat alatt több ezer találatot felkínálni, amikor egy felhasználó rákeres valamire. Ebből következik, hogy a keresőmotorok csak olyan tartalmakat jelenítenek meg, amelyeket korábban indexeltek. Enélkül ugyanis rengeteg időbe telne, hogy minden keresésnél minden nyilvános webhelyet átvizsgáljanak, mielőtt megjelenítik a keresési találataikat.

Nagy segítség a Google-nek, hogy minél hamarabb indexelje az oldalunkat, ha
webhelytérképet (sitemap) készítünk, és feltöltjük azt a keresőmotornak.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam