HTML jelentése

HyperText Markup Language, hiperszöveges jelőlőnyelv, amely webhelyek készítésének eszköze, amellyel a tartalmat és a szerkezetet határozzák meg. Tehát nem programozási nyelv, hanem kódnyelv. A keresőrobot egy webhely HTML forráskódját is megvizsgálja a tartalom indexeléséhez és későbbi rangsorolásához.

A hipertext valójában az interneten található oldalak (dokumentumok), amelyek szöveg, kép, videó, hang, animáció, vagy ezek kombinációiból állnak. A HTML ezeknek az elrendezését írja le.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam