First name

Angolban a keresztnevet jelöli, amire a given vagy surname kifejezést is használják. Az angol neveknél a nyugati típusú sorrend van érvényben, azaz az első név a keresztnév - innen ered a leggyakoribb kifejezése, a first name. Anglián kívül többek között Észak- és Dél-Amerikában, Indiában, Ausztráliában, Új-Zélandon és a Fülöp-Szigeteken is a nyugati, míg a magyarhoz hasonló keleti sorrendiség van érvényben Japánban, Kínában, Koreában vagy ép Vietnam egyes részein is.

Az, hogy Magyarországon melyek az anyakönyvezhető utónevek, az anyakönyvi eljárásról szóló 2010. évi I. törvény 44. § (3) bekezdése) szabályozza. Erről kizárólag az MTA Nyelvtudományi Intézete dönt. Eltérő szabályok vonatkoznak az eltérő nemzetiségekhez tartozó gyerekekre, a nem Magyarország területén élő magyar állampolgárokra, és a külföldi állampolgárok Magyarországon született gyermekeire.

Az MTA hivatalos listája már több ezer regisztrált keresztnevet tartalmaz.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam