Fizetett belefoglalás jelentése

Egy keresőmarketing módszer, amikor egy webmester azért fizet egy keresőmotornak, hogy tartalmai biztosan megjelenjenek a találatok között. Hátránya viszont, hogy az így indexelt és megjelenített tartalmak nem részesülnek olyan kiemelt pozíciókban, mint amilyenekben a hagyományos fizetett hirdetések.

A Yahoo szerint a fizetett belefoglalás segít abban, hogy indexelhetővé válnak a nehezen elérhető oldalak, mások szerint nem fair előnyt kínál és rontja a találatok minőségét és relevanciáját.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam