DAU jelentése

A DAU a Daily Active Users rövidítése, ami magyarul napi aktív felhasználók számát jelenti. Az online marketing egyik legfontosabb mérőszáma. A marketing szakemberek arra is használják, hogy kiderítsék az esetleges felhasználóvesztés okait és megakadályozzák a további lemorzsolódást.

A mutatót gyakran nem önmagában használják, hanem legtöbb esetben a WAU (Weekly Active Users) és MAU (Monthly Active Users) adataival közösen, azaz a heti és a havi aktív felhasználók számát is megadják mellé. Így különböző arányokat kaphatunk, amelyekkel leírhatók a felhasználók viselkedési és termékhasználati szokásai.

Hogy ki az aktív felhasználó, az cégenként eltérő, hiszen minden vállalat számára mást jelent a hasznos cselekvés.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam