Dedikált IP fogalma

Az IP cím egy olyan egyéni azonosító, amellyel megadható egy készülék helye egy adott hálózaton belül. A dedikált IP csak egy webhelyhez tartozik, azaz nem osztozik más webhellyel.

Előnye, hogy:

- segítségével közvetlenül eléred a szervert anélkül, hogy módosítani kellene a domaint.
- nem sérül az e-mail küldő hírneve. Egy megosztott IP címnél ha egy feladót spammelés miatt blokkolnak, akkor azzal minden más feladó is blokkolásra kerül, akivel osztozott az adott IP címen.
- Ha webshop esetén nem 3. féllel intézed a tranzakciókat, akkor egy saját oldalon meglévő SSL tanúsítvány jó hatással van a cég identitására
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam