Blog and Ping definíciója

A blog and ping azt jelenti, hogy egy új blogbejegyzést követően értesítést küldesz róla a keresőmotornak. A ping egy olyan eszköz, amely a számítógépes hálózatokban azt nézi, hogy tud-e, és ha igen, mennyi idő alatt kommunikálni két gép egymással.

Ez alapján kezdték el a marketingben is használni, és már a 2000-es évek elején népszerű módszer volt. Egyszerűsége miatt sajnos sok spam keletkezett, amit spingnek neveznek. Ugyanis a rosszindulatú felhasználók automatikusan generált blogbejegyzésekről küldtek értesítést a keresőmotoroknak.

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 30 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam