Black Hat SEO - Fekete Kalapos SEO fogalma

A keresőmotorok szabályzatát megszegő keresőoptimalizálási technikák összefoglaló neve.

Ezeknek a technikáknak a célja, hogy minél magasabb pozícióba kerüljön egy webhely a keresőmotor találatai között. A keresőt csalással és tiltott eszközök segítségével veszik rá, hogy egy bizonyos oldalt minél előrébb helyezzen a találati listán. Bár tiltott, sok tudatlan marketinges használja, mert az eredmény gyors és látványos, de ha a kereső pókjai észreveszik, akkor kitilthatják az oldalt, és akkor nem jelenik meg a találatok között. Ott jellemző, ahol nagy a konkurenciaharc a cégek között, ezért bevetnek minden agresszív technikát.

Nem kell azonban annak aggódnia, aki olyan webhelyet hozott létre, amik szemmel láthatóan emberi felhasználóknak lettek kialakítva, és nem a pókoknak.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam