Blog definíciója

Eredeti neve weblog, vagyis webes (internetes) napló, de mára egyszerűen blogra rövidült. Ezekben a szöveges tartalmakban az emberek gondolataikat, élményeiket, véleményeiket írják meg. Fontos, hogy nem webhely, hanem annak egy oldala. A cégek is előszeretettel használják, hiszen a optimalizált tartalmak a tartalommarketing részeként sikeres lehet a SEO-ban.

Az első igazi blogok nyilvános naplók voltak a 90-es évek közepén, ahol személyes történeteket, gondolatokat osztottak meg a felhasználók. A média csak a 90-es évek végén kezdte el felismerni a hatását.

A blog szó megszületésének idejét is rejtély övezi. Sokak szerint 1999-ben született meg a kifejezés az angol weblog azaz webes napló kifejezés rövidítéseként.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam