Backlink fogalma

A backlink, magyarul visszahivatkozás, egy olyan link, amely a webhelyed egyik oldalára mutat egy külső webhelyről. A Google algoritmusánk fontos a hivatkozások minősége, míg más keresőmotorok inkább a hivatkozások számával foglalkozik. A backlinkek segítenek a webhelyek közötti navigációban, és ebből a tulajdonságából adódóan minőségi szavazatnak számít a keresőmotorok algoritmusainak, ugyanis befolyásolják a rangsorolási szempontokat.

Mi a jó backlink titka?
Megbízható, értékes webhelyekről érkezzen: például ne egy friss blogról, hanem egy szaklapból.

A hivatkozott szöveg tartalmazza azt a kulcsszót, amit megcéloz a linkelt oldal is.

Ha a hivatkozó oldal tematikailag kapcsolódik a hivatkozott oldalhoz.

A legtöbb keresőmotor (köztük a Google is) nem veszi figyelembe a „nofollow” címkével ellátott hivatkozásokat.

Értékesebb, ha a hivatkozás egy olyan oldalról származik, ami korábban még nem linkelt minket. Ezért felesleges egy webhelyre építeni csak a linkeket, mert a keresőknek az új linkelések értékesebbek.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam