Back-end ajánlat

Az az ajánlat, amelyet korábbi vásárlóinknak küldünk ki. Statisztikák szerint ha valaki már korábban vásárolt egy cégnél, az nagyobb eséllyel tér majd vissza, főleg, ha elégedett volt a szolgáltatással.

A legnépszerűbb back-end ajánlatok a „Köszönjük a vásárlását!” oldalon jelennek meg. Ez az oldal jelenik meg a vásárlóknak a sikeres vásárlás után.

Ha megvannak az ügyfelek email címei, azon közvetlenül küldhetünk ki emailben back-end ajánlatokat.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam