API jelentése

Az API az Application Programming Interface rövidítése, ami magyarul „alkalmazásprogramozási felületet” jelent. Ennek segítségével férhetnek hozzá a programozók egy szoftver utasításkészletéhez, ezzel az API-k temérdek időt spórolnak meg a programozóknak, hiszen a parancsok megadásával a fejleszteni kívánt platform végzi el a munkát. Az API-k a szoftveres és hardveres erőforrásokhoz is biztosíthatja a hozzáférést.

Ezért nem kell külön programot írni, hogy pl. egy Android készüléken mi történjen, hiszen az Android API-jain keresztül egy sokkal egyszerűbben megoldható.

Egyszerűbb példa, ha egy Google Térképet vagy egy Twitter posztot illesztünk be az oldalunkba, hiszen azok normális megjelenítése és működése is az API-któl függ.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam