AMP definíciója

Az AMP az Accelerated Mobile Pages rövidítése, amely magyarul gyorsított mobiloldalakat jelent. Egy olyan nyílt forráskódú keretrendszer, amit a Google és a Twitter fejlesztett ki, és fejleszt azóta is, hogy a webmesterek gyorsabb és jobb webes élményeket kínálhassanak a felhasználók számára. Egy olyan eszközkészletet ad, amellyel gyorsan betöltődő, kis erőforrást igénylő mobilos weboldalak hozhatók létre.

Bár nem része a rangsorolási szempontoknak, a felhasználói élmény javítása miatt pozitívan hathat a keresőmotorok algoritmusaira.

3 fő összetevőből áll:
AMP HTML: egy egyszerűsített HTML. Azért, hogy a sebesség kellően gyors legyen, a keretrendszer csak bizonyos HTML címkék használatát engedélyezi. Így például az olyan HTML elemek, mintvaz űrlapok, nem használhatók egy AMP oldalon.

AMP JS: Szintén a gyorsaság érdekében nem engedélyezi a JavaScript használatát. Ehelyett speciális, úgynevezett AMP scripteket kínál, amelyek kifejezetten a sebesség optimalizálására lettek kifejlesztve.

AMP CDN: AMP Cache (gyorsítótár) néven ismert. Ez felel az AMP tartalmak gyorsítótárba helyezéséért, hogy azok a lehető legyorsabban megjelenjenek a felhasználóknak. Alapértelmezettként az AMP CDN minden érvényes AMP tartalmat gyorsítótáraz, ami nem kikapcsolható.

Az AMP előnye, hogy:
megnőhet az organikus forgalom,
javul a konverzió
tehermentesíti a szervert
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam