Alkalmi visszafordulás fogalma

Alkalmi visszafordulásnál nem a spamszűrők és nem feketelista gátolja a kézbesítést, hanem a címzettnél fennálló probléma miatt átmenetileg nem kézbesíthető egy e-mail. Ennek több oka is lehet: tele van a postaláda, a szerver nem elérhető, vagy az e-mail mérete túl nagy.

Ha magas az alkalmi visszafordulási arány, akkor az jelentheti azt, hogy az e-mail lista túl régi, és/vagy túl sok álcím szerepel rajta. Ha a visszafordulási arány több, mint 8%, akkor annak a veszélye is fennáll, hogy email szolgáltatód nemkívánatos feladóként jelöl majd meg.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam