Agoritmus fogalma

Az algoritmusok olyan parancskészletek, amelyek egy feladat elvégzését szolgálják. A keresőmotorok ezekel térképezik fel, indexelik és rangsorolják az oldalakat, majd ezek alapján jelenítik meg a tartalmakat a találati oldalon. A keresőmotorok ugyanis bizonyos időközönként robotokkal vizsgálják át az oldalakat az új információk miatt. Az algoritmusok elemzik ki a tartalmakat, majd újra rangsorolják és indexelik őket.

Így működnek a közösségi oldalak is. A Facebook is algoritmusok segítségével határozzák meg a hírfolyamban megjelenő posztok sorrendjét azért, hogy olyan információkkal találkozzunk, amelyek relevánsak számunkra.

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 30 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam