Állítás jelentése

Egy termékről vagy szolgáltatásról tett ígéret a potenciális vásárlónak. Az értékesítési e-mail egy része, amelyben közlöd a vásárlóval, hogy mire számíthat a termékkel kapcsolatban. Sokszor már a fejlécben vagy az e-mail elején megjelenik.

Egy jó állítás komoly sikert érhet el az értékesítésben, főleg ha valós vásárlói értékelésekkel, garanciával vagy esetleg pénzvisszafizetési ajánlattal támogatod meg. Fontos, hogy ne olyat ígérjünk, ami jól hangzik, hanem ami igaz! Ugyanis rengeteget árthat a cégednek és márkádnak egy olyan állítás, amelyet a terméked nem tud megadni.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam