Aldomain jelentése

Az aldomainek lehetővé teszik egy webhely felosztását, ezek ugyanis a webhelyek domain nevének alacsonyabb szintű tartományai. Egy webhelynek több aldomainje is lehet. Pl. blog.weboldal.hu, shop.weboldal.hu, ahol a weboldal.hu a saját (fő) domain, az előtag pedig az aldomaint jelöli. Általában blogok, webshopok vagy egy oldal eltérő nyelvű verziója esetén alkalmazzák.

A webmesterek pedig a beépülő modulok, frissítések tesztelésére használják, mielőtt élesedne az elsődleges domainen. Így anélkül tudják alakítani, hogy azt a látogatók vagy a keresőmotor érzékelné.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam