Affiliate marketing fogalma

Partnermarketing, vagy affiliate marketing során a partner, aki egy magánszemély, általában blogger, forgalmat terel egy cég webhelyére. Ezt speciális hivatkozások segítéségével teszi. Ha megtörtént a vásárlás a webhelyen, akkor a cég közvetítői díjat fizet utána a magánszemélynek. Legnépszerűbb helye a blog, itt a legkönnyebb profitot termelni, így sokan egyszerre több ilyet is üzemeltetnek.

Két formája létezik: akik nyiltan a népszerűsíteni kívánt termékről írnak és hivatkoznak is rá, míg mások egy kerettörténetbe rendezik, és csak egy elemként építik be.

Ebben a formában kötelező is feltüntetni, ha egy hivatkozást partnerként helyezünk el, mert elmaradása súlyos jogi következményei is lehetnek.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam