After-sales marketing logikája

Értékesítést követő marketing, amely számtalan tevékenység lehet. Egy vásárló visszacsábításának kulcsa, ha tudja használni az először megvásárolt terméket.

After sales marketing például egy oktatóvideó, vagy felhasználási tippek, receptötletek, vagy egy egyszerű vásárlói elégedettségmérés.

Fontos figyelembe venni, hogy egy vásárló márkához való hűsége a vásárlást követően csökken. De még így is 12-szer olcsóbb a vásárlót megtartani, mint újakat szerezni, így nagyon fontos marketing tevékenység az after-sales.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam