AdWords fogalma

A Google hirdetési rendszere volt, amelyben hirdetési kampányokat indíthattak. 2018 óta Google AdSense néven működik.

2001-ben indult, és az első ún. "pay-per-click", PPC, vagyis kattintásoként fizető szolgáltató volt. Bár egyszerű hirdetést létrehozni, nagy hozzáértést igényel, ugyanis jóval többet költhetünk, ha rosszul van beállítva egy hirdetés, mintha szakemberre bíznánk. Megszabhatjuk, milyen kulcsszóra jelenjen meg a hirdetés, és hogy mekkora összeget vagyunk hajlandók egy-egy kattintásért fizetni. Az, hogy a hirdetés milyen pozícióban jelenik meg erre az összegre, a többi hirdetőtől is függ. Mint egy aukción. Ehhez kell a megfelelő szakértelem.

Egy címsorból, egy kétsoros szövegből és egy URL címből áll, amelyre a hirdetésre kattintva juthat el a felhasználó.

Az organikus találatok felett jelennek meg a fizetett hirdetések a Google találati oldalán. Mindig a legfelső teljesít a legjobban, azaz a Google számára a legtöbbet termel. Ezt két tényező határozza meg: a maximális lici és a CTR, vagyis átkattintási arány.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam