Webáruház marketing leírása

A webáruház marketing célja a megfelelő stratégia megválasztásával a webshopunk forgalmának, így bevételének a növelése. Magában foglalja a különféle digitális csatornákon való népszerűsítést, úgy mint közösségi média, a hirdetések, a SEO vagy az email marketing.

A különböző aukciós vagy kereskedelmi oldalakon a keretek adottak (pl. eBay), ahol megadott rendszerben hirdethetnek az eladók, de a sikeres webáruház marketing első lépése a saját webshop egy meggyőző dizájnnal. Az emberek nagy többségét - valóban kimutatható - az esztétika sokkal jobban ösztönzi a vásárlásra.

Ugyanakkor ez nem elég, fontos, hogy foglalkozzunk a SEO-val, hiszen ha nem találnak meg minket, akkor feleslegesen alkottunk valami szépet. AZ elsődleges forgalmi forrás az olyan keresőmotorok lesznek, mint a Google, így fontos, hogy a megfelelő optimalizálással minél előrébb kerüljünk a rangsorban. A Google-t a mobil verzióval is ki kell szolgálnod: ugyanis ha a weboldalad nem felel meg a Google mobileszköz-technikai elvárásainak, akkor ne várjunk magas találati pozíciókat a keresőoldalakon.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam