Termékbejelentés leírása

A termék hivatalos bemutatásának, megjelenésének időpontja. Cél, hogy felkeltsék a figyelmet a potenciális vásárlókban. Lehet személyes, amikor rendezvény keretében mutatják be az adott terméket, de lehet online is. Általában gondosan megtervezett, több pontból álló eseménysorozat, a végén egy pontosan bejelentett dátummal. Az addig vezető úton kell minél nagyobb érdeklődést kelteni a potenciális vásárlókban. Fontos lépés az előzetes népszerűsítés, az érdekességek folyamatos adagolása.

Számos marketinges szerint a termék bemutatása a marketingstratégia legfontosabb része, amiatt sokszor több hónapos felkészülés előzi meg a termék bemutatását, ami lehet nyilvános rendezvényen, vagy csak simán megindíthatjuk az értékesítését.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam