SPF fogalma

Az SPF a sender policy framework rövidítése, magyarul küldői irányelvek keretrendszerét jelent. Egy olyan email hitelesítési módszer, amellyel megelőzhetőek a hamis vagy rosszindulatú spam emailek kézbesítése. Ennek használatakor a címzett email szervere ellenőrzi, hogy az email milyen IP címről érkezett. Ha a feladó domain korábban hitelesítette az IP-címet, akkor az email kézbesítődik. Ha nem, akkor automatikusan blokkolódik. Célja megakadályozni, hogy spam üzeneteket küldhessenek a domained nevében. A spammereknek ugyanis nem nagy dolog meghamisítani a feladó („from”) mezőt, azt a feladói mezőt, amit a címzett is lát („header from”), és a visszaküldési címet („envelope from”). Az SPF ez utóbbi meghamisítását akadályozza meg.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam