RankBrain jelentése

A Google mesterséges intelligenciája, amelyet 2016-ban hoztak létre a keresőalgoritmus tökéletesítésére. A RankBrain megpróbálja értelmezni a felhasználók keresési szándékát, hogy a legrelevánsabb tartalmakat adja a találati oldalon. Ezt mi - jelenleg - nem tudjuk optimalizálni, így egy lehetőségünk van, hogy olyan hasznos tartalmakat kínálunk, amelyek a keresőmotor szerint releváns az ügyfeleid keresi szándékának.

A RankBrain nem egy előre programozott algoritmus, hanem folyamatosan tanulni és értelmezi az emberi nyelvet.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam