Rang jelentése

Azt mutatja meg, hogy az adott oldal egy keresőmotor találati oldalán bizonyos kulcsszóra hanyadik találatként jelenik meg. Azaz milyen pozícióba rangsorol minket a keresőmotor. Fontos, hogy az eltérő kulcsszavakra máshogy rangsorolhat. Minél magasabb a rang, annál magasabb pozícióban jelenik meg a találati oldalon az adott weboldal. Sikeressége a SEO-n (is) múlik.

Az, hogy a Google milyen szempontok szerint rangsorol, az több tényezőtől is függ. Fontosak a linkelések, de akár az is, mennyire frissek a tartalmak, illetve mennyire releváns a keresőszándékoknak.

A különböző keresőmotorok különböző szempontokat vesznek figyelembe, és más súllyal jelenhetnek bizonyos elemek. Például eltérően értékelhetik egy tartalom frissességét.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam