Partnerhivatkozás eltérítésének leírása

Célja, hogy a partner az értékesítésből származó közvetítői díjtól elessen. Két formáját különböztethetjük meg, az egyik, amikor a partner teljes hivatkozását megkerülik, azaz az eltérítő nem használja a közvetítői linket, hanem begépeli az URL-címet a címsorba, vagy a keresőbe és kihagyja, kitörli a partner azonosítóját, mielőtt rámenne a keresésre. A másik formája a tényleges eltérítés, amikor az eltérítő nem a partner azonosítóját hagyja el, hanem a saját azonosítóját írja be, így az eredeti partner nem részesül a közvetítői díjban.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam