Partnerhálózat leírása

Egy olyan marketingrendszer, amely eladókat (kereskedőket, vállalkozásokat) és partnereket köt össze egymással, akik így segíthetnek egymásnak népszerűsíteni a termékeiket, szolgáltatásaikat, melyért cserébe a partnerek közvetítői díjat kapnak. Lényegében egy együttműködési rendszer, ahol a kereskedők regisztrálhatnak egy felületen az általuk kínált termékekkel és szolgáltatásokkal, a partnerek pedig ugyanezen a felületen átnézhetik az összes regisztrált vállalkozást és eldönthetik, hogy melyik vállalkozással akarnak partnerségi együttműködést kötni.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam