on-page SEO jelentése

Keresőoptimalizálás, a SEO egyik nagy egysége, ami a tartalmi keresőoptimalizálást takarja.

Lényege, hogy a keresőrobotok megértsék, hogy miről szól a tartalmunk, és mely kifejezési keresésekre lenne az releváns találat. Ehhez fontos a megfelelő kulcsszó, valamint a kulcsszó megfelelő mennyisége és egy kedves, mindenkihez szóló hangnem. A kulcsszavaknál fontos, hogy használjunk LSI kulcsszavakat is, hiszen az olyan kifejezések, amelyek a mi kulcsszavunkra alapulnak, a keresésben sokkal előrébb pozicionálhatják a tartalmunkat.
Ne feledkezz meg a képekről sem, legyenek megfelelően elnevezve és legyen leírása, hiszen a robotok ezeket is vizsgálják. Legyenek linkek, és próbáld te is népszerűsíteni magad, hogy téged is linkeljenek.

Egy WordPress alapú weboldal rengeteg segítséget ad, ugyanis szövegírás közben jelzi nekünk, hogy SEO-szempontból mennyire van rendben a tartalom. Tartalmilag és formailag is.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam