Oldal újracélzás leírása

Egy bevált technika, amelynek lényege, hogy olyan hirdetések jelennek meg a célközönségünknek, amilyen oldalakat látogattak a webhelyünkön.
Ezek süti-alapú hirdetések, amelyek minden olyan oldalon megjelenhetnek, ahol a hirdetőhálózat jelen van. Nem automatikusan működik, ugyanis van lehetőségünk több célzási opciót is beállítani: például csak egy bizonyos oldal meglátogatása után jelenjen meg hirdetés, vagy csak akkor, ha nem történt konverzió.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam