Napi elosztás jelentése

Egy PPC hirdetési taktika, amellyel beállíthatjuk, hogy egy hirdetés csak bizonyos napokon vagy napszakokon jelenjen meg, és ne jelenhessen meg olyankor, amikor nem relevánsak. Több kísérletezést igényel, mert nem minden cég esetében állítható, hogy le kell korlátozni a hirdetési megjelenésüket.

Fontos figyelembe venni a cég jellegét, méretét, a termékkínálatot, mert nem mindenkinek alkalmazható ez a technika. Ha a CPA eléggé egyenletes egész héten, akkor nincs értelme napokra leállítani a hirdetéseket, de ha vannak kiugró és visszaeső napok, napszakok, akkor már érdemes a napi elosztás.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam