Minőségi mutató leírása

A Google Ads számszerűsített mutatója, amely megmutatja a hirdetőnek, hogy mennyire teljesít majd jól egy új kampány. Több tényező is befolyásolja, és ezt a három szempontot veszi figyelembe, amikor 1-10-ig pontoz: úgy mint a várható kattintási arány, mennyire releváns a hirdetés, illetve milyen a landing oldal nyújtotta élmény.

Várható kattintási arány: Annak valószínűsége, hogy egy rákeresett kulcsszó után a mi hirdetésünkre kattint a felhasználó. A hirdetés láthatóságát.befolyásoló tényezőket nem veszi figyelembe, hanem csak a kulcsszó addigi teljesítményét a hirdetés pozíciója alapján.

Hirdetés relevanciája: Azt nézi, hogy a hirdetés szövege mennyire releváns a hirdetési csoportban lévő kulcsszavakhoz képest. Ha ugyanis két, egymáshoz, és a cég jellegéhez is kapcsolódó kulcsszó ugyanazt a hirdetést használja, azzal veszít a relevanciából.

Landing oldal: Amikor a landing oldal nyújtotta élményről beszélünk, akkor a Google azt nézi, mennyire releváns és hasznos landing oldal a hirdetésről oda érkező felhasználóknak. Ezt pedig letisztult és hasznos oldallal lehet elérni.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam