Linkérték leírása

Egy olyan keresőmotor rangsorolási szempont, amely azt adja meg, hogy milyen mértékű tekintélyt képesek átadni a rajta elhelyezett, kifelé mutató hivatkozások. Az elv az, hogy a hivatkozások képesek a tekintélyt átörökíteni. A keresőmotorok ilyen szempontból vizsgálják meg és értékelik a hivatkozásokat, és beleszámítják ezt az értéket az oldalak rangsorolásába.

A Page Rank volt az első érték, amely a Google a tartalmai rangsorolásához használt, amely a linkprofilt vette figyelembe. Ma már kevésbé fontos.

A linkértéket befolyásolja a
- relevancia
- tekintély
- follow/no follow
- feltérképezhetőség
- hivatkozás helye az oldalon
- hivatkozások száma
- céloldal HTTP állapota
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam