Linképítés fogalma

A linképítés az egyik legfontosabb - és legnehezebb - SEO technika, amelynek célja, hogy hivatkozásokat szerezzünk más webhelyekről a saját oldalunkra. Ezeket a linkeket nevezzük visszahivatkozásoknak.

A webhelyre mutató visszahivatkozások nagyban befolyásolják, hogy milyen jól teljesítenek tartalmai a keresőben.


A Google már az 1990-es években használta, majd a Page Ranknek köszönhetően a hivatkozások a bizalom jelévé váltak a webhelyek között. Ha egy webhelyre sokan hivatkoznak, akkor: releváns, minőségi tartalmat szolgáltat.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam